Autor: 021.rs

Novi Sad
19.01.2018.
19:14 > 19:15
Košarkaši Vojvodine nastavljaju sa odličnim partijama u drugom delu sezone u okviru Košarkaške lige Srbije i krče sebi put ka Superligi.
  • Dzordz

    21.01.2018 21:48
    Evtra momci. Žao mi je sto nisam bio u mogucnosti da gledam. Krupnim koracima u Super ligu.
  • hari

    20.01.2018 01:30
    Nisam znao da ima prenos .Bas mi zao sto nisam gledao .Cujem da je bila demonstracija sile .a i rezultat to govori i sto rekoste vazno je da napreduju iz utakmice u utakmicu i da nije ista Vojvodina u januaru kao sto je bila u oktobru i bice jos bolja u februaru ....Idemo u SUPER LIGU
  • Zivan

    19.01.2018 22:47
    Najvažnije je da se igrači razvijaju i iz utakmice u utakmicu sve su bolji.
  • NS

    19.01.2018 22:26
    Negde početkom novembra sreo sam Soceka na Spensu i po običaju popricamo koju rec o košarci .I ako sam oduvek verovao u njega ,u tom peridu bio sam pesimista .Bojao sam se da ce se istorija ponoviti ,da ćemo ,kao i pre 20 godina igrati samo jednu sezonu u prvoj ligi .Sećate ate se tog loseg starta? 4 utakmice - 4 poraza Na moje pitanje - ima li šanse da izborimo opstanak on se šeretki nasmejao - igraće ovi dečaci Super ligu Pitao sam se - gde nalazi pokriće za tu sigurnost ,A vidi sad gde smo???!!!!
    Bilo je zadovoljsto večeras biti uz Arenu sport.Prvo smo vratili Borcu ,pa večeras Mladosti a ako ovako nastavimo da igramo ,vratićemo Beogradu sledeće nedelje ...IDEMO DALJE !!! NAPRED VOŠA !!!!
  • Limanac

    19.01.2018 21:05
    Naravno da imam komentar posle ovakve ige i ovakve pobede ...al malo više piva uz Arena sport ... tako je to kad gledaš uz TV ... a malo me "ubile" emocije.Prvi put sam gledao utakmicu da Socek vodi ekipu sa klupe ,u Futogu Meridiana - Mladost kad je uveo Meridianu u drugu ligu i prva utakmica - prva pobeda .
    Malo mi smetalo što ovi na Areni ne znaju da je trener Vojvodine Socek ...nema kvaćice na C !!!
    al mnogi su u početku grešili ,al vremenom su naučili ...
    Pa ovi KLINCI Filipa Soceka su izrasli u KAZNENU EKSPEDICIJU !!! Svi su bili ODLIČNI .Što bi rekli sportski komentatori - prava kolektivna igra .Al posebno raduje igra mladog Zarića i dobro uklapanje novajlije Siladjija.Bjelica na standardnom nivou ,Janjić dvocifren...Što reče komentator na Areni - nikad ne znaš koga treba posebno čuvati ..koga će krenuti .A moja poruka svima je ČUVAJTE SE VI OVOG MOG LIMANCA !!!!!!
  • VUK

    19.01.2018 19:50
    IDEMOOOO
    Sve bilo je muzika. Voso idemoooooo
  • VUK

    19.01.2018 19:41
    IDEMOOOO
    Sve bilo je muzika. Voso idemoooooo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna